FAQ

Hvorfor skal jeg anvende intimsæbe og ikke almindelig shower gels og sæber? Svar
Huden i den intime zone er mere følsom sammenlignet med huden på resten af kroppen. Derfor er det vigtigt, at anvende produkter tilpasset den intime zone med lav pH-værdi. I den intime zone findes der en række gavnlige bakterier, som har til formål at fastholde den naturlige balance og bekæmpe de uønskede bakterier som fx kan medfører bakteriel ubalance og ubehag i intim-zonen.
Hvor ofte kan jeg anvende intimplejeprodukter? Svar
Vivag er udviklet således, at du kan bruge produkterne dagligt og efter behov.
Hvor meget Intimgel må jeg bruge pr. gang? Svar
Du kan i princippet bruge lige så meget du vil, af Intimgel. Men Vivag anbefaler at bruge ca. en valnøddestørrelses portion.
Hvorfor er lugten kraftig, selvom jeg vasker mig hver dag? Svar
Hvis man oplever en generende lugt fra underlivet, har det ikke nødvendigvis noget at gøre med, hvor tit man vasker sig. Lugten kan skyldes en forhøjet pH-værdi pga. manglende mælkesyrebakterier i bakteriefloraen i vagina. Vi anbefaler derfor at du kontakter din læge for at få det undersøgt således, at du kan få den rette behandling, hvis det kræver en behandling.
Hvorfor får jeg knopper efter intimbarbering? Svar
Nogle kvinder oplever en irritation af huden efter intimbarbering. Det kan skyldes en sart hud, men det kan måske også skyldes brug af skrappe produkter ved barberingen. Hertil kommer, at hvis man ikke er grundig nok med hygiejnen, så kan man opleve at få en irriteret hud – fx røde knopper. Sørg derfor altid for at anvende rene redskaber og vask huden godt bagefter, fx med Vivag intimsæbe
Jeg oplever, at jeg lugter af fisk? Svar
Ja, desværre kan man som kvinde opleve at lugte af fisk forneden og det er bestemt ikke nogen rar oplevelse – specielt ikke hvis man er seksuelt aktiv. Lugten opstår typisk i forbindelse med samleje og fordi der er opstået en ubalance i den vaginale bakterieflora, så er de uønskede bakterier kommet i flertal, pH-værdien stiger og den generende lugt opstår. Men det kan der rettes op på fx vha. Vivag vaginalkapsler, der genopretter den naturlige bakterieflora. Hvis lugten fortsætter, bør du opsøge læge for at afklare årsagen.

Læs mere om Vivag Plus

Vivag Plus pligttekstHvad skal jeg gøre, hvis jeg oplever lugtgener? Svar
Hvis du oplever lugtgener i mindre grad, kan du prøve at anvende Vivag intimsæbe eller Vivag intimservietter, som begge kan være med til at fjerne lugtgener fra den intime zone. Hvis lugtgenerne bliver ved, så kontakt lægen.
Hvad kan jeg gøre for at opretholde en naturlig balance i den intime zone? Svar
Der er flere ting du kan gøre fx: 1. Anvende intimpleje produkter 2. Skylle godt efter med vand efter du har været i bad og sørg for at tørre dig godt 3. Husk altid at "tørre bagud" i forbindelse med toiletbesøg 4. Husk at skifte bind / tamponer ofte i forbindelse med menstruation 5. Når du har været i swimming pool så behold ikke den våde bikini / badedragt på alt for længe.
Jeg har tørre slimhinder. Hvad kan jeg gøre? Svar
I forhold til tørre slimhinder, vil vi anbefale dig at benytte vores intimgel, men også vores barrierecreme. Intimgelen vil være optimal at bruge, lige inden sengetid. Den vil være med til at modvirke vaginal tørhed og du kan også bruge den som glidecreme, hvis du oplever ubehag ved samleje på grund af tørhed. Om morgenen vil vi anbefale dig vores intim barrierecreme, som sørger for at balancen i underlivet i forhold til fugtighed bevares. Den beskytter desuden, og er specielt tilpasset kvinder under og efter menopausen.
Hvornår kan man begynde at anvende Vivag? Svar
Du kan bruge Vivag produkter som intimsæbe, intimservietter fra første menstruation og puberteten. Vivag vaginalkapsler må ikke anvendes til børn under 12 år.
Kan jeg bruge intimgel samtidig med kondom eller pessar? Svar
Vivag Intimgel er vandbaseret. Og du kan sagtens bruge den sammen med kondom og pessar. Hvis du benytter materialer af silikone, bør du dog være opmærksom på, at du skal bruge silikonecreme.
Hvorfor skal man anvende intimpleje-produkter? Svar
Intimpleje-produkter, som fx intimsæbe, intimservietter etc., er netop tilpasset til den intime zone og har en lav pH-værdi, som svarer til pH-værdien i intimzonen.
Hvorfor skal jeg vælge Vivag? Svar
Vivag er tilpasset den intime zone og er uden parfume. Desuden er Vivag deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.
Hvor kan jeg købe Vivag? Svar
Du kan købe Vivag på apoteket og i Matas samt på forskellige webshops.
Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM